notesofagirl

hej allesammans,

oaktiv jag vet... men men sådann här blogg kanske inte är riktigt min grej, så därför tänker jag nu testa på att blogg på ett helt annat sätt på en ny blogg (har denna kvar ifall att): http://notesofagirl.blogg.se. Kolla gärna in,

Have a perfect day ♥

Ill.

Sitter hemma sjuk... Har jätte tråkig... Usch! Och ingen film duger heller, testade tre, ingen är jag sugen att se på. Men nu ska jag nog borsta mina tänder!

You can make my day.

Funderar på att byta blogg/bloggnamn.
Alltså ärligt talar: mynameisbianca är inte det bäsa direkt...

Aja, väldigt förkyld. Efter spetsmatten (matte för alla nördar, yeah I know) och under passet så kände jag bara att jag skulle behöva gå hem. Men jag stannade och läste i den ny boken vi ska läsa: Anne Franks dagbok. Kommit till sida 40 någoting sådant. Inte det bästa jag läst hittills, men jag är förvånad att den helt ok eftersom att den är skriver som en dagbok då då. Inget för mig kan jag väll säga...

Meddelar om det blir någon förändring :)

Light my way ♥


Efter Regn Kommer Solsken

Förlorade en vän för ett tag sedan, vi hade ett bråk och sedan fick jag veta vad hon egentligen tycker om mig. Inget ni vill höra.
Men men, det är inte något man glömmer i första taget i alla fall. Tänker på att jag gjort fel någon gång per dag, jag har ganska enkelt att påminna mig själv om mina dåliga sidor. Beror mycket på att jag är en sådann person som vill leva upp till allas förväntningar. PH-timmen kan bestå av att kämpa mot tårarna när min lärare bara nämner ett ämne det inte går bra i. Tro mig, jag har sådanna.
Jag vet att jag inte är omänsklig, så I will keep fighting. Snart är det väll över och jag kommer vara glad för de beslut jag tagit, men just nu behöver jag bara lägga över tankarna på annat.

Hoppas ni inte drappas av mitt deppiga humör.

Efter regn kommer solsken ♥

RSS 2.0