Jag älskar dig...

Kollade runt lite på facebook, och insåg just att "folk" inte riktigt förstår vad Jag Älskar Dig betyder.
För de människorna som springer runt och säger det till alla som är snälla mot dem blir det bara fel, och ingen tar det riktigt på allvar längre.
Du kanske älskar alla i din familj, någon kompis eller så, men när helt plötsligt alla som du ser är Älsklingsvänliga tar det stopp för mig.
Så sjukt, så snälla alla som ser det hära. När du väl älskar någon på riktigt säg det då högt och tydligt, annars så kan du bara säga: "Tack, schysst du är!"

Bara en tanke, av många :)


Memories from my past.

Igår hittade jag en låt jag letat efter i en hel evighet, sedan jag vad 7 tror jag. Hörde den iallafall när jag var hos kusinerna på Åland, och jag glömde att fråga vad den hette så jag har alltid sökt. Och så hörde jag Minnahs framträdande igår, det sista, och påmindes om låten. Sökte på det jag visste att sångerskan sjöng, och där ser jag den. Snacka om att jag bara satt där ett tag och läste texten. Sen så satte jag på den på Youtube, och jag skulle kunnat gråta. Å vad glad jag blev. Så nu kan alla låtar slänga sig ivägen (inte dem Olle sjunger men....)!




All I know is I'm lost without you
I'm not gonna lie
How am I gonna be strong without you
I need you by my side
If we ever say we'd never be together
In the end you wave goodbye
Dunno what I'd do
I'm lost without you

Sunshine ♥

Poetiska jag

Liv är väll inte det enklaste. Fast jag tycker jag lever det helt okey.
Det är inte direkt att jag skrivit på ett kontrakt som säger att livet är som en dans på rosor.

Har haft en helt okey vecka hitills, lite jobbigt i söndags och måndags. Men nu är jag mer på topp.
Det som inte fäller än gör en bara starkare.
Lite poetisk idag. Sånna dagar har väll jag.
Jag äro icke någon speciell...
Ja. Du ser. Försökte med någon konstig mening i skolan, men det blev ganska fail.
Som sagt. Alla har väll sina sprickor.

Jaja, nu ska jag ta och rensa ut mitt fina sinne och skriva lite på uppdraget till tråd 5 som ska vara klar imorgon... får se hur långt jag hinner. Borde bli klar med texten i alla fall. Får väll rita skisserna på skolan imorgon.

Snow is like a coat. It hids you for a while, but then you remember that it's not going to be there forever and someday you will have to show yourself again.

Skumbanan ♥

Who is who?

Hade ett litet kul (det är lustigt hur fel det kan bli när man skriver kul...) snack med mamma och syrran vid middagen.
Jo, om heliga personer och om Lucia.
Och det blev lite fel hit och dit, det slutade med att jag skrattade så jag grät av Brownies, mamma försökte förstå hur Sankt Birgitta tog sig tillbaka till Sverige via SL Buss, och Olivia försökte överrösta oss. Haha, kaos. Rent kaos.
Men men, det hela började med att Olivias Luciatåg ska innehålla tomtar... och fanktum är att Browines inte ligger långt bort. I alla fall, det visade sig att Tomten var gift med Jungfru Maria, Lucia petade ut sina ögon, hurvida "Biggan" överlevde sin resa till Påven och tillbaka och att Lusselelle-sången kommer från just Satan.

Så kul är mitt liv, men men... jag var hemma idag så att då blir man väll uttråkad. Kollade i alla fall på: Caspian, prins av Narnia och Prinsen & Jag. (y)

Bianca äro bäst ♥

I can't stop believing,,

Harry Potter och Dödsrelikerna (the Deathly Hallows) är sååååååååå grymt bra! Shit, över mina förväntningar!
Jag vet att alla bara klagar på den och den får bara svaga 3:or i varenda himla recension, och de säger att den är alldeles för spänd... att man inte kan skratta. Vet ni vad hela min salong som jag tittade i gjorde? Skrattade! För den var såååå himla kul, så snälla kan inte alla ni som inte ha någon humor sluta att se sådanna filmer då? Usch! Nej nej, inget mer negativt nu.

"The Twilight movie is just as good (or just as bad) as the book, but no movie has any hope of ever living up to the Harry Potter books."



Så,, vad klädde jag ut mig till då?
Kan ni gissa?


(suddig)


^Likhet?

Svar: En Mugglare som heter Bianca, och inte Du-Vet-Vem om du gick på min finnt...
Wow, är jag inte bara för smart? Sjukt, really.

Men men, mitt liv går inte bara ut på Harry Potter just för tillfället...
Okey, vi raderar det där tycker jag.

Nu ska jag sätta Bakom Magin: Harry Potter och Dödsrelikerna på inspelning, (kanal 5, 20:00) så att jag kan kolla om det hur många gånger som helst! JIPPI! :D:D

OMG ♥

One more day, then I'll understand

Har läst Harry Potter and the Deathly Hallows tills den första delen ska sluta. 3:e eller 4:e gången jag läser hela, är ju inte klar än x) men men... har det bästa till sist iallafall. Hogwarts, Hogwarts. Hoggy - Warty, Hogwarts !



Men men 18.15 imorgon så är det min och pappas tur att se. Och nu frågar ni säkert er själva, varför hennes pappa för? Jag hade tagit en kompis, eller två istället. Då är det bara så att pappa har läst alla förutom den sista (som nu blir film) för mig högt, och vi har kollat på alla filmer tillsammans... så då blir det som det blir. Han lär väll somna, han brukar göra det... men till min förvåning gjorde han inte det förra filmen. Och då såg jag midnattspremiären, som nu är en GALApremiär. Arg som tusan fortfarande... annars skulle jag väll snart vara påväg. Jaja.

Ska till tandläkaren, så missar simningen imorgon som vi skulle ha på gympan... haha, får göra det någon annan gång. Ska iallafall gå 12.30, så att jag hinner hem och kanske käka lite om jag inte blev mätt på lunchen. Sen när jag kommer hem igen så ska jag ta och läsa ut den där boken så att jag har den gjord! Haha, orkar inte vänta nu när det är så spännande - hur ska jag klara filmen? Gahh! Drar väll runt fem för att hämta ut biljetterna och så kanske vi äter vid bion. Den är ju som sagt 2 timmar och 26 minuter. Ingen kort film direkt.



Men nu ska jag sooova... haha...

Dreams are my reality ♥


HP in two

Fattar inte att jag kommer hämta ut mina Harry Potter biljetter i övermorgon... shit...
TAGGAR SOM TUSAN!



Harry Potter is love ♥

Two more left...

Fick se HP trailern idag, vet ni vad som höll på att hända? Jag nästan brakade ihop... shit... jag har allvarliga problema.



Fan,, det är ju näst sista filmen! Sen kommer det inte komma något mera inom min värld. Jag kommer dööööö...

Sometimes dreams are more fair then reality...


I'll not speak without your permission (bild)



Ritad med blyerts, färglagd i PS CS4

Vad tycker ni? Lite annorlunda mot vad jag brukar göra, men jag tycker att den blev helt okey :)

Smile ♥

*tomt*

Hallååååjsaaan :)) haha, har varit igång hela veckan. Aja, nästan iallafall.

Praoen gick jätte bra, och klassen var toppen (y) får komma och hälsa på någon gång :D:D

Sen igår hade jag tjejmiddag, Sofflan kunde inte komma... hon blev sjuk såå... men men vi hade i alla fall kul! Kollade på Vampires suck, spelade Lips och åt Pizza. Mums!
Haha, Vampires suck är så kul att man tröttnar på att skratta x)

idag så ska jag ha en liten fest för släkten, födelsedagsfirade (lite sent). Mormor å Morfar, moster och hennes familj och Farfar tror jag... så vi blir väll 7 gäster + 4... 11 personer va? Måste ta och köpa smörjmedel till min trööga lilla hjärna.

Jaja, nu ska jag fixa iordning mig och rita! :)) ska försöka skanna in någon bild oxå :P




Byyyyyyyyye ♥

HATA!!

Oj...

Iallafall, det verkar ju som om det inte blir någon midnattspremiär för oss "vanliga" människor, så jag får nöja mig med en av biografens sämsta platser. Tack så mycket!
Så nu måste jag kolla på en annan Harry Potter film så att jag får av mig alla denna ilska. Börjar ju 10 imorgon.



... ♥

Andra dagen på Praktikplatsen, planer på ny design :)

Gick bra idag på prao:n oxå, fast de var otrolig stökiga... iallafall en, haha, nämner inget namn.
Men men de hade bild och jag var glad för jag fick gå runt och hjälpa alla :D:D haha, det var en (inget namn) som inte trodde på mig när jag sa att jag hade MVG i bild, men men... jag gick mest och hjälpte alla med att få till en fin hudfärg. Märkte att det gick sämre och sämre, och till slut gick det inte alls... :(

Aja, tänkte börja på en ny design idag, så om ni inte kommer in (lösenordsskyddat) så är det bara för att jag ska fixa själva slut touthen ;)



Gday ♥

Fixx

Tjejsan ! (nykommet ord i ordlistan)

Har praoat i HS idag, min gamla skola. Det var shit kul, hahaa! Dagen gick på som smör, och innan jag visste ordet av det så var den slut. :)

Nu ska jag fortsätta fixa My och Rosse's design, det tar ett tag... speciellt när en av dem är otroligt kräsen -.-'
Jaja, få väll börja...



Guh ♥

Förkylning på G

Var helt slut i morse, sov till 12.10, mer än 12 timmar! Och jag skulle kunnat sovit längre om det inte varit för att träningen började två och att Julia skulle hämta mig tjugo över ett, och jag skulle laga mat. Laga mat! Så jag fixade lite korv och makaroner, och stack sedan.
Träningen var mycket roligare än igår och en AIK tränare var shit kul, haha! Bara för att Stepha skämtade om att hon var världens bästa spelare körde han på det, och när vi inte sa något när han undrade om vi var bäst på skott (vi hade kört lite innan med en annan) så svarade vi inte och han något i stilen med att hon inte kunde vara det då, och hon svarade typ: Men jag var bara oseriös! Haha, det var iallafall riktigt kul. Skruvade en boll i krysset också, riktigt nice!

Men nu är jag helt slut... usch! Jaja, kollar i alla fall på Så mycket bättre  på tv4, och det är ju Petters dag. Snacka om varm person! Och Lill Babs version på: Såklart, vara bara för kul!

Hoppas ni har haft en bra dag!

Paaaauussssss ♥

Efter träningen på Liiiigingö

Ingen kul träning, inte alls. Synd, verkligen. Hade sätt fram mot den sedan i måndags, och så blev den bara... trist. Stog över 2/4 eftersom att jag står i mål, och vi var två målvakter. Freja, damernas andra målvakt och vår tränare (?), körde de andra två.
Men men, nu så ska jag äta... eller duscha.
Och alla röstar på Olle ikväll va? :)

Soccer ♥

Trrräning :O

Har någonslags extra träning idag och imorgon, fotboll då då, Vi har tydligen blivit utvalda att vara "försökskaniner" för några personer som har utbildat sig till fotbollstränare och de ska tydligen göra sitt slutliga test de här två dagarna. Egentligen skulle jag haft tjejmiddag idag för att fira min födelsedag, och ha för släkten imorgon, men eftersom att pappa ändå inte ska vara hemma och jag då skulle åka på att göra allt med mamma (ingen av oss gillar att laga mat, pappa = älskar). Så det passade väll ganska bra, jag hoppas bara att de har förstått det.
Men men, nu ska jag nog... äh, läsa lite kanske?

Tjabba Tjena ♥


Wow,

Okey okey... damp time.

J**** SF, och när har ni tänkt ha midnattspremiären till HP7-1 då? Tänkte ni ta och skippa den eller? Hur fan tänker ni? Har taggat i evigheter, I EVIGHETER till den och så kan man inte boka!!!

Så, god natt...

4/11

Snart är min födelsedag till enda,,

åt på Friday's och fick min BROWNIE! :)) Sååå gott, faast jag orkade inte allt... men det var ändå jätte gott! MUMS !! :D:D

Men men, nu ska jag fortsätta kolla på Hellenius hörna ! :)

Goodiiie Nattish ♥

Fröken Söt nästa :))




Ska dra till Fröken Söt senare, får se vad jag kommer hem med. Kanske några kilon extra? Ska äta på Friday's så :))

Ha en superb dag, ska nog fixa till mig lite nu... hehe, finnmonster x)

Gday ♥

Pannkaksbakning


Mums...

Congratz 2 moi

Fyller 14 idag, hehe... och gissa vad jag fick..?

o//


WOW! Coolt va? Och min dator är typ den minsta som finns... haha, enligt mig i alla fall :) Fast jag ska såklart behålla min gamla, den här ska vara för skolan osv, fast vill ändå fixa ps till den x)



Chaaooo ♥

Piloxing



Har varit på ett piloxing pass idag, men mamma och syrran. Först trodde jag mamma skämtade om att det var så kul, nu inser jag att jag gärna skulle kunna vara där varje onsdag... om det inte vore så att vi har börjat träna just de tidpunkten.
Men men, det var faktiskt riktigt kul och inte fören efter inser jag hur jävla hårt jag körde. Slängde mig i soffan uppe och kollade på en B-match (Milan - Real Madrid, 0 - 2) och när jag skulle gå ner för trappan så åkte jag kana. Benen ville inte bära mig... haha, men men nu är de igång igen!

Och för alla som undrar vad Piloxing är för något är det någon slags blandning av pilates och boxning. Låter kanske inte så kul, men det går ut på att utföra rörelser i takt till musik. Och att i slutet skrika så att killarna utanför (eller innanför) hör varje stavning:
SLEEK, SEXY 'n' POWERFUL!
You name it, I got a nice as now ;D

haha,



14 år imorron ♥


Livets gåta

Livet måste ha en mening, på ett eller annat sätt. Varför skulle jag annars sitta här idag?
Kanske för att skriva just det här, och visa folk min uppfattning. Eller kanske för att ödsla min tid på något helt onödigt.
Om det är något jag vill veta är det just det: Vad är meningen med livet? Varför finns jag till? Vad ska jag uträtta under min livslängd?
Men det kanske är en sådan där fråga som man har med sig in i graven, som gör att ens sista sömn kanske verkligen inte blir någon riktig sömn trotts allt. Vad vet jag, jag är ju bara lilla mig. Bara Bianca.
Sen finns det väll alltid en chans att finna meningen. Inte tror jag att mitt liv är menat för att roa andra med fotbollsspelande, för folk skulle kunna leva utan mig i det. Kanske är det något större, eller så är det bara något tredje ståndsjobb som att lyfta kartonger och köra iväg saker till andra.
Som sagt. Livet är en gåta, en gåta jag alltid kommer grubbla över.

- Bianca, 2/11-2010


Födelsedag [x]

Nu vet jag vad jag ska göra på torsdag, jag ska sitta framför datorn och köpa biljetter till Harry Potter och dödsrelikerna del 1.
Fast först måste jag pracka på mamma eller pappa att bli medlem i BIOklubben... -.-'

Hopplös är bara mitt mellannamn ;)

Idag har jag gjort allt annat än det jag skulle... hehe,, VAR TOG DAGEN VÄGEN!?!
Skulle ha valt bilder till vardagsrummet - är nästan klar -, städat mitt rum + fixa garderoben. Haha, har städat en del av rummet men har inte ens kollat i garderoben än x) Smartooo... -.-' (haha och så säger en gubbe på spotify: jag är verkligen smart)

Och det jag gjort:
Jo läst ut Brisingr (3:e Eragon boken) och läst prologen på Eragon, älskar att läsa om böcker... haha, har inga jag vill läsa (nya) i min fina bokhylla. Jaja, kanske får någon när jag fyller år.

Tjuuuuuuuuuuuuuuuuusaaaaaaaan... ♥


trööööööööööttish :(

haha, e shit trött :( jätte kul, aja får skylla mig själv. Var på "middag" hos en vän som fyllt år i lördags, och så fick de för sig att vi skulle kolla på Saw III, och jag ba: ja, det lär jag väll klara av, men det slutade med att jag hotade med att gå hem om de inte stängde av x) haha, en av dem berättade om små rysliga detaljer hela tiden när jag satt där och blundade... :( kul, aja, men det slutade ändå att jag gick hem vid 2, och sov till 11, haha tur att det blev omställt till vintertid då ;P
och så spelade jag match igår :o och vi vann med 6-3, fett nice. Fast spelade inte så bra som jag hoppats, men gjorde en fin räddning *stolt*

så, och idag ska jag såååssa :D:D haha, ska börja skriva på en ny "berättelse", vill verkligen lyckas nu. Ska kolla igenom lite bilder oxå.

Fyller år på torsdag btw, då blir jag fjortis ;D

Happy day ♥

RSS 2.0