okej-bara-för-att-jag-tycker-det-är-så-kul.

observera oskärpa i ansiktet.



DAGENS OUTFIT!
haha, blev inte som jag tänkt från början, men är väll nöjd. Men nu ska jag fixa klart rummet och sen ta en promenad med min käraste hund. Sen så ska jag läsa Harry Potter om man får tillåtelse till det.

valborg.

Sitter just nu och funderar på vad man ska ta på sig, lite extra fin måste man väll vara en sådan här dag? Eller så är det bara jag som gillar att klä upp mig. Haha. Men det blir nog min gula shorta med en svart midjekjol till, och såklart tights! Annars kommer jag frysa mina fina ben av mig.
Ska ladda upp någon bild jag har tagit i veckan, får se hur det går med det...

congratzz W&C.

För och främst måste jag bara säga grattis till de nygifta: prins William och Kate (prinsessan Catherine?), och ärligt talat, såg inte hon helt underbar ut?



Får man vara lite avundsjuk på denna sjukt vackra klänning?

Inte hänt allt för mycket idag, varit hemma... men gjorde klart steg 30 i svenska, 25 i engelska och gjorde 14 uppgifter i en matte diagnos... som jag nu blir tvungen att göra om på grund av att min utskrift var helt himla fkk up. (FÖÖÖÖRLÅT) Aja, men vad ska man göra?

Imorgon är det valborg, vi får gäster och ska käka hemmagjord pizza. Mums! Sen så blir det troligen inte Älvsjö Gamla IP vi drar till och kollar brasa, om det blir något blir det nog Herrängens gård. Är inte så sugen... men men...

Och nu *trummvirrvel* SOOOVDAAAX!


tja tja bloggen.

dryg?

Okej, jag måste för bara berätta om en dröm jag hade igår natt. Mådde så jävla dåligt när jag vaknade... i alla fall det handlade om att jag var med i något slags krig och vårat vapen var typ slöa spjut. Så det första som händer är att en kille nappar tag i min hand och försöker förgäves tränga in den där himla spjutspetsen i den, men jag hinner dra undan den innan handen tagit någon skada och så spettsar jag honom. Sen typ fortsatte jag döda folk hej vilt. Snacka om creepy... usch, nej jag får ta och sluta läsa Vampire Academy. Haha, skulle aldrig gå men men...



Sen vad hände mer igår då? Inte så mycket, blev inget prov på oregelbundna verb på grund av att engelska lärarna skulle rätta niornas nationella prov och på träningen fick jag mina efterlängtade målvaktsshorts! YES! Och så måste jag sälja 3 stycken "Lillebrors bästa: Engelska kolor"... och jag och sälja är ingen bra kombination.

Och idag? Inget absoult inget. Kul. Ikväll är det träning, får se om shortsen ger mig tur. Haha.

(y).

Klasskvällen var toppen! Haha, förutom att jag blev knockad av en viss Fredrik... aj, men men... vi körde burken och jag och mina tävlingsinstikter när jag köra sådanna lekar. Inte kuuul.
Men imorgon är det prov, så får plugga imorgon. Och nu ska jag sova. Kanske läsa lite... måste läsa om Harry Potter, engelska eller svenska? Hm, får se. Men först VA.



Sooooooooooooooov gott.


oregelbundna verb = b.a.j.s.

punkt slut.


this is on my mind right now.

Håller på med engelska 25, smakprov här:

I couldn’t keep this up anymore. Not to myself, not to my family and not to my so-called friends. Without him I was nothing, just an empty shell of the former me. It’s just a miracle they haven’t seen it yet. How they couldn’t see how heart shattered I'm after he left. They just keep thinking that it would get over soon; soon I would be back to normal. I’d laugh again, smile again and sing again. But no, I knew better than trying to telling myself I could be happy without the man I loved. Never, I could never be happy again. Not after what happened, not after his death.

Vissligen är det här bara början och resten av berättelsen kommer vara skriven i pågående form tror jag det heter... aja, den är inte skriven så här alltså men jag ville ha en plötslig början. Och ett sorligt slut såklart, sånn är ju jag. (Har inte kontrollerat staving och grammatik)


klasskväll, filmmys, pizzafest.

Tillbaka från skolan, men ska tillbaka ikväll. Ni vet klasskväll. Haha, nej men äntligen ska min klass ha den dät himla klassaken, har försökt fixa något i ett helt halvår typ... men vi kommer typ ändå bara bli 11 stycken pga att alla typ har träning... aja, jag har ingen så.



Blir väll lite plugg till oregelbundna verb på engelska, måste få VG på provet imorgon. Annars... ja annars vet jag inte vad jag kommer göra. USCH.


april, april, varma april.

Och det är bara inte lite varmt idag eller? Typ 20 grader, som igår, men hallå? Valborg har inte ens varit ännu och ändå kan man sola i bikini. That's pretty sick! Men som jag ändå är så sitter jag ändå i skuggan i vår fina kockong (stavning?) och läser och läser lite mer. Men snart blir det skolarbete, mycket svenska skulle jag tro. Kanske att jag repeterar lite matematik och köra oregelbundna verb i engelskan <- prov på onsdag, betygsgrundläggande. HJÄLP!



Men nu ska jag vara social i någon minut.

smile without being happy.

"...I will always choose you."
- Damon to Elena episode 18 cycle 2

fjärde för idag.

ojojoj, mycket uppdatering idag... haha, men måste bara lägga upp några bilder jag har tagit under dagen.



go nuts!





Serri, världens godaste godis.

ny design 24.04.11.

Nu är jag klar med den nya designen... haha, typ i alla fall, ska försöka att fixa en snyggare meny eller helt enkelt flytta den så att den mer är bredvid inläggen. Eller ja... hur man nu ska förklara. Får kolla runt på internet efter olika tips, eller så får jag bara exprementera.

härliga 12 timmar och 20 minuter.

Vaknade 12 idag... wow, har nästan aldrig sovit så länge... haha, typ 12 h och 20 minuter....
Aja, men nu är jag pigg och vaken! Ska städa mitt stökiga rum som innehåller en ouppackad väska plus massort av andra kläder från Turkiet. Kul... n-o-t. Men vi ska ha besök av min mormor och morfar plus min farmors föredetta, så det är väll värt det.



Bjuder på en dagens outfit, haha, hade tråkigt... men ska nog byta tröja... känns fel att gå med 3/4 ärmar när det nästan är 20 grader ute. Och så ser ni mitt stökiga rum bakom.


klarar inte av flera slut.

Ärligt talat, trodde aldrig riktigt att det skulle ta slut. Läste ut Artemis Fowl: Atlantissyndromet i Turkiet och fick reda på att det är näst sista nu. Och usch vad ledsen jag blir, jag hatar när serier tar slut. Verkligen hatar. Truly. Fick den när jag var 11 tror jag så jag har typ hållt på med den i tre år. Och då tänker man att det inte är så lång tid, men jag älskar verkligen serien. Bajs på dig Eoin Colfer, skriv flera. Nu vet jag ju inte om Artemis kommer överleva, tänk om han dör i sista?

och sen har vi Eragon-serien, och den kommer ut på engelska i höst. I HÖST! Vissligen läser jag serien på svenska, men då kommer den ju i vinter eller nästa vår. Då kommer jag verkligen dö, eller jag kommer ju dö innan dess... när sista Harry Potter filmen kommer... aja, får väll ta och organisera min begravning då.

back2reality.






Nu är jag tillbaka vänner (kom hem 11, men har fixat lite saker), efter en vecka i Turkiet med 9 fotbollsträningar så är jag helt slut i hela min lilla kropp. Fick dela rum med två Matildor jag brukar umgås med. Hade jätte kul, fastän att jag måste säga att jag tyckte att turkarna var lite obehagliga. Inget illa menat, men kände mig lite obekväm med alla blickar... och ja... att bli förföljd också.
Träningarna gick super, eller ja... inte de tre sista. Haha, var helt slut så förstod inget... och ja... då blir det som det blir. Men hade målvaktsträning med mina gamla tränare, jätte kul! Skönt att få köra lite personlig träning och lära mig något nödvändigt.

Positiva saker med Turkiet
Mycket sol!
Värmen...
Umgås med mina fotbollsvänner i en hel vecka.
hm...
Pannkakorna till frukosten + chokladen till
GRATIS GLASS!!! (på hotellet)
Hotellet låg precis vid havet
Man kunde ha på sig kjol, klänning, shorts och BIKINI... GAAAAH!
Underbara marker som hotellet fixat

Negativa saker med Turkiet
Det regnade när vi var i stan
Kallt vatten... burrrr...
Fotbollsplanerna var lite "hårda"
För lik mat varje dag
Världens mest obekvämaste säng, kommer sova gott inatt

Ja, det var det jag kom på nu...

Och vet ni vad?
Jag har köpt en personligt armband! Haha, en kille sålde på hotellet. Och såklart var det en så kallad nazar på den. Mer info här. Men det personliga med det är att han skrev mitt namn på en bricka, ååh vad fint det blev!



Jätte nöjd, och köpte den för endast 6 turkiska lira (strax under 25 kronor). Älskar den.... ♥

Och så fick man ett stor påskägg... mums, så nu har jag smaskat i mig lite godis under dagen också.

Tidinställt - Turkiet dag 7.

Haha, mycket bilder x) aja, imorgon drar vi hem. Hoppas ni har det himla kul hemma så att jag inte längtar tillbaka!


Tidinställt - Turkiet dag 5.

Mer än hälften av våran tid har gått...

Tidinställt - Turkiet dag 4.

Tror jag har det skönt idag, kan inte riktigt vara säker...
Aja, fotboll hela dagen låååååååång.
Skulle ha varit varmt hemma i lördags va? Hoppas för er skull att det var det!

Tidinställt - Turkiet dag 3.



Hoppas ni har det skönt där hemma, syns om några dagar. Haha, (måste sluta skriva det hela tiden).

Tidinställt - Turkiet dag 2.



Tidinställt - Turkiet dag 6.



Saknar er mina vänner ♥

Turiket nu.

Så nu är allt klart, och halv sju åker vi mot Arlanda. Gu' vad nice det här kommer bli! Sol och bad + massor av fotboll! Så himla skönt! Bort från Sverige åter igen för att uppleva riktig värme.

Kommer troligen ha internet i lobbyn, så något inlägg kan det ju bli - inga bilder dessvärre, min lilla rosa dator har inte ps så jga väntar till jag kommer hem med dem. Sen kanske det kommer någon. Ska försöka fundera ut hur man gör tidsinställda inlägg... ser inte ut som det går nu.



Aja, see ya later alligator!

Best Days.




Every time I look at you
You always look so beautiful
Driving on the road again
the Chevy's packed
And it is dusk
And I will take some photographs
So I can dream of you

Can't say I've felt such twisting
In my heart this way we pitch a tent
and have one sleeping bag
To stay away The fires burning,
softly singing songs
So close to you

Do you believe In love at first sight
I think you do
We're lying naked under the covers
Those are the best days of my life

Can't take away those times
We stayed up and we talked all night
Chain smokin' cigarettes and
Three bottles of red wine
Falling asleep together
Holding your body close to mine

Oh and in the morning
Your eyes opened so innocent
The sun is blazing we are sweaty
You look lovely
Nothing else matters anymore
cause you're In my arms again

Do you believe In love at first sight
I think you do
We're lying naked under the covers
Those are the best days of my
Those are the best days of my
Those are the best days of my life

Oh I never wanna be without you
So just stay with me
I will love you endlessly
Oh oh darling, darling Ooooooooh

Oh darling, darling
Do you believe In love at first sight
I think you do
We're lying naked under the covers
Those are the best days of my life

Do you believe In love at first sight
I think you do
We're lying naked under the covers
Those are the best days of my
Those are the best days of my
Those are the best days of my life


Imorgon: Turkiet.

Så nu är det bara timmar, dax att packa! Haha, måste börja snart. Har en del... och det är ju max 20 kg och jag måste få plats med fotboll, kon och väst... haha, kul. Aja, mamma köpte Artemis Fowl åt mig så jag har den och så har jag boken jag fick låna av Sofia: The Dark Divine, tar väll med mig Barry Trotter också... har inte läst den än.
Men nu ska jag kolla lite mera runt på vårt underbara internet... :)

Mattesnille.

Så ja, nu är jag tillbaka från KNC. Och gissa hur kul jag hade det? Hur himla - kul som helst! Haha, mycket skratt och en skvätt tårar.

Men vad gjorde vi för kul då?
Jo, vi arbetade matte - som för övrigt inte är mitt favvo-ämne men den här veckan var det det. Såklart. Haha, och så har vi sett Harry Potter och Dödsrelikerna del 1 första dagen den kom ut på dvd pga att jag, Sara och Hanna gick "ner" till ICAn för att köpa saker till en kladdkaka, och på köpet så blev vi tvugna att springa över tågrälsen. 2 gånger. Haha, var hur läskigt som helst!
Och jo, Saltis Kunskapsskola har världens mest underbara utsikt och mat. OCH DE KLAGAR! Vi ba: woot?! Underbara skolmat.
Men nu ska jag fortsätta kolla in bilder på weheartit.com, :)


Ljusruuuuuuuuuuset.

Måste skynda, ska springa Ljusruset för Älvsjös räkning. Berättar om min vecka ikväll. BYE,


KNC2morrow

Drar till KNC (ett matteläger för oss på Kunskapsskolan) imorgon, så dax att PACKA. Haha, har inte börjat... men men...

Har varit på träning, shit vad kul! Massor av roliga övningar. Tummen upp för det tycker jag!

Kollade just på Total Black Out, haha, satt och dögarva med mamma och lillasyster. Så himla kul! Haha.

Men men nu måste jag packa!!

Vet ni vad jag ska göra? Jag ska fan lära mig att inte svära så mycket som jag gör nu, låter så fint med folk som har mer vårdat språk...

Halleluja!

DET ÄR HELA 16 GRADER UTE!!! Ohmygod!


Ryska och bananskal.

HAHA, satt och dögarva åt Last Sacrifice-ljudboken. Skit kul när någon pratar med typ rysk dialekt x) det värsta är bara att jag aldrig riktigt föreställt mig dem med dialekt så det blev en liten chock först, men usch vad kul det är... haha, kommer väll lyssna lite mer idag bara för att höra.

Så jah, idag är det en härlig måndag - vaknade kvart i sju! Kunde inte sova så ja, jag gick upp. Men sen ville inte våran scanner fungera så jag får vänta ett tag med att överlämna mina fina bilder på några vänner/bekanta. De blev faktiskt riktigt bra. Lägger upp här så fort skrivaren vill fungera...
Annars har jag väll bara fotboll ikväll, och att packa till KNC som jag ska till imorgon. Ett matteläger för alla smarta, haha, jovisst... jag hänger bara med på ett bananskal.



Men nu ska jag borsta mina små tänder :)

5½dag kvar

Förlorade... aja, tur att det var en träningsmatch...

Och på lördag far jag och mitt lag till TURKIET! :O

"(...) Aren't you worried about getting hit?"


Söndag. Igen.

Måste verkligen försöka blogga igen, saknar det men men... det känns som om man aldrig riktigt har tid. Synd.

Så denna dag kommer mest bestå av en fotbollsmatch på Västberga klockan halv två - ifall någon vill se - och att slappa. Haha, ni skulle ha sett mig igår kväll; var helt desperat. Nej men jag hade en sådan där konstig känsla som gör att man vill göra allt men ändå ingenting. Om jag sätter mig framför TV då flippar jag ur, så jag fick ta och läsa som vanligt. Haha, intressant va? Nej men läste sista Vampire Academy-boken för typ tredje gången, men hoppade över alla delar när man hänger med Vasilisa (varför säger de aldrig hennes fina namn för?).

Atlantissyndromet

Får se om jag gör något annat vättigt av dagen, måste beställa den senaste Artemis Fowl boken som jag längtat efter i... jag vet inte hur länge. Haha, flippade ur när jag såg den i en bokhandel. Men som vanligt blir det adlibris som jag köper den på.
Ska rita lite också, :)

Don't say good-bye little angel, don't say good-bye.

RSS 2.0