I'm a girl now biaatches

Haha, nu är jag äntligen en fulländad tjej. Såg just Mean Girls, and I'm totally proud for that. Kanske inte världens bästa film, men den fick mig att skratta några gånger...

Hm, funderar på att våffla håret imorgon, känner mig för att se lite ball ut asså. Lite chic sådär baa. Hehe, nej men så himla vrickad har jag inte blivit över en film, jag är den samma gamla jag som förut fast 1 h och 40 minuter äldre så att säga.



Countdown to US is on.


SNö

Det snöar ute!! Haha, har faktiskt börjat tröttna... nu vill jag kunna springa runt i mina converse eller ännu bättre i mina högklackade sandaler! Längtar!

Aja, håller just på att översätter "Charcoal Eyes" till svenska, det får bli steg 30... hehe, men tog bort den ifall de skulle få för sig att kolla runt om jag tagit idéen från någon.

Träning vid sju, får se hur det går. Dessutom kvällscup imorgon ;)

Do it like moi ;)

Dålig rubrik I know

Den här dagen har varit väldigt bra faktiskt :)

Hängde med några stycken från min parallelklass hela dagen typ (förutom på min PH-timme). Så mellan svenskan och engelskan fick jag nästan inget gjort... haha, inte så bra kanske.
Vår nya engelskalärare var riktigt bra, han har bott i USA i 21 år (!!) så hans engelska är på topp. Och så är han så där lagom. Hoppas det håller i sig!
På PH-timme blev inte det så mycket gjort heller, haha, först så pratade vi om lite random saker sådär och sen så övergick vi sakta till fula killnamn och till sist tandställning... hm, beror på att en kille i min klass just fått och att Frida haft.
Sen hade vi skridskor på idrotten, hade en storlek för liten (aaaouth), men det gick ganska lagom bra. Blev påkörd, haha, och så försökte jag att lära mig att åka baklänges med Ellinor på ett sådant där snittigt sätt. Vår idrottslärare visste inte hur man gjorde så vi fick fråga hockeyproffset. Kan i alla fall säga att Ellinor fick till det bättre.



Men nu ska jag äta, ska träna på SATS ikväll. CHAAOOOO :DD

F.I.N.A.L.L.Y

Äntligen är jag klar med Anne Frank, men kunde inte låta bli att gråta en skvätt när man fick veta hur personernas liv slutade.

R.I.P. Familjen i Gårdshuset


Anne Frank is my BFF

Vill först ta och gratta Vendela på hennes födelsedag. Grattis! :)

Dagen har inte varit den bästa, varit lite smått irriterad på allt... hoppas ingen märkte :P Började på uppdraget i eu3 kursen, fick lite respons av min lärare och han tyckte den var väldigt bra men att jag skulle få in en till åsikt. Så nu ska jag skriva ett till repotage som en fortsättning där min reporter ska springa runt på Arlanda och fråga folk vad de tycker om valet till EU-parlamentet. Haha, fast det är ju inget sådant val nu men vi fejkar ett.
Annars har jag typ läst, och då antar ni att jag tycker att det är det bästa som finns men när det kommer till Anne Frank så blir det ganska långtråkigt... kul... så idag får hon vara min bästa vän och hänga med mig runt i huset. Typ 50 sidor kvar så det är inte så farligt... hehe, fast min första timme imorgon är just svenska och då ska den vara klar. Jippi...
Senare idag ska jag dra till mina kusiner, eftersom Martin fyller år imorgon så ska släkten fira såklart. Men säger inte vad han ska få, det är ju en överraskning! Hoppas han gillar det i alla fall.



HJÄLP! Såg en spindel (visst är jag en fjant), fick panik så nu kommer det regna imorgon.

Goomorron

God Morgon*

Nu ska jag snart dra till skolan, tänkte från början gå faktiskt... men det verkar som om jag får ändra mina fina planer. Det är helt gegigt utanför pga den nya snön. Haha, bara ett ytters tunt lager men det är i alla fall något. Så jag får väll ta bussen istället. Inte kul :(



Hoppas ni får en rolig dag, själv ska jag bara plugga samhällskunskap och slöjd (slutreflektion). Kanske lite läsning i Anne Frank också.


Ida Tipsar

Ida tvignar mig att se Sherlock-serien som går på SVT just nu... eller alltså de två första avsnitten har redan gått. Så tänkte att jag se lite nu, och sen ser jag resten imorgon.

Försökte rita Katharine från VD, men det blev bara misslyckat. Haha, hon såg lite konstig ut.

God Natt :) (mu)

Åhh,

Vet inte riktigt vad jag ska ta och göra... så kan väll skriva upp vad jag ska göra i veckan:

Tisdag:
Skola
Läsa väääldigt mycket...

Onsdag:
Skola - Anne Frank klar, Idrott

Torsdag:
Skola
Fotbollsträning i JS

Fredag:
Skola - EU3 Uppdrag in

Lördag:
-

Söndag:
Kanske träning?

Haha, så mycket jag ska göra då... hm, tror jag fixar till något mer. Får se om jag skulle vara med på kvällscupen på Fredag.



Nu ska jag nog slappa framför senaste The Vampire Diaries avsnittet. Soft.


Tråååk

Måste städa, jag vet... får göra det lite snabbt nu och sen ta Maggan. Kul liv. Aja, jag skjuter alltid upp allt dum som jag är.

Kollade just på avsnitt 12 i The Vampire Diaries, fick mig att gråta en del... och sen ser man en till sak (heeemligt) och typ döör. Wow, jag är så dramatisk.
Men men, jag överlever :)

Och så måste jag beställa böcker från adlibris! Har tänkt göra det i en hel evighet, men jag har inte riktigt kunnat bestämma vilka böcker jag ska ha... hm, får ta en sista titt ikväll.

Ny design 07.02.11

Fixade ny design idag då, haha, eller egentligen tog jag grunden från den jag tänkt blogga på förut men så tog jag den hit också... MOHAHAHA!
Aja, kanske fixar lite småsaker sen men nu måste jag äta och sen städa... usch!

Framtiden skapas av mig...

Kollade precis på Pokémon, haha, kollade alltid på det när jag var mindre :) Kunde låtarna till och med, men nu är det knappt så att jag känner igen den... jaja, vad ska man göra... Programmet var i alla fall bättre förr med Gary om någon kommer ihåg honom. Men nu sitter jag bara här och tänker på det, viiiilket liv man har.



Idag tänkte jag inte göra så mycket, mest slappa. Jag ska skriva en slutsats till kemin, en slutreflektion till slöjden, läsa i Anne Frank (som äntligen börjar bli lite bättre!) och så kanske jag drar till min gamla skola och hälsar på klassen jag praoade hos... får se annars tror jag att det senare blir i veckan. (kanske lite städning i rummet också?)

Have a great life saaacka, nu ska jag kolla om Jasmine lagt upp fortsättningen på Behind the Mist (http://twilightfans.blogg.se) ;D


I waant it thaaaat way... yes, I waaaaant it thaaat waaaaayy!

Haha, har sjungit på den låten hela dagen...

Aja, My har beställt en ny header... eller hon vill ha den gamla, men jag vill inte ge den till henne eftersom den är urkass till designen hon har nu och dessutom fungerar inte färgerna... haha, jag är ju petnoga ibland. ;)

Så nu ska jag nog sova på både headern och novellen (inte sova på bokstavligt, men ni fattar väll), och kanske på den "nya" berättelsen jag skriver på... måste komma på hur en sak ska hända. Men säger inget :D Haha, I like to piss you off.
Är i alla fall glad över att den går någelunda framåt jämför med mina andra jag skrivit.

Imorgon är det STUDIEDAG med stora bokstäver.



Sweet Dreams :)

Trött, men ändå kanske tbx

Tjuu, funderar på att börja blogga igen. Haha, men man ska inte hoppas för mycket. Att skriva av sig är väll det jag verkligen gillar... fast kanske helst om små idéer som man skulle vilja ge ut i papper.

Jaja, har varit i Falun hela veckan, kom hem igår eftermiddag. Hade syslöjd, bild, no, hkk och idrott - pulka. Och måste säga att jag redan längtar tillbaka, det kanske inte var den bästa veckan i mitt liv. Men just den där öppenheten mellan alla gör mig så glad, i vanliga fall är jag så... hm, blyg? Okej, kanske inte riktigt men något åt det hållet. Där kunde jag prata med alla utan att bry mig, men nu när det är dax att återvända till skolan så blir det väll som vanligt igen. Aja, kommer överleva.

Men så var det också så att jag blev inkallad i går morse till en nattcup - som var i natt. Första matchen klockan 1 och sista 7. Och jag var helt slut, är fortfarande det för övrigt. Sov typ 1½ timme innan och powernapade mellan de första matcherna (det var 4 totalt). Och till resultatet: Vi kom 4:a, och vann 1 match av då 4. Men är ganska glad över att jag faktiskt blev tilldelad matchens lirare den matchen vi vann.

Men nu ska jag kanske ta och skriva lite på min "nya" berättelse.

RSS 2.0